16.9.2012

Kisat 9.8

Videopostauksesta ei sitten tullutkaan yhtään mitään, sillä ei ollut oikein mahdollisuutta videoida, mutta kirjoitan ja laitan koostevideon :)
Kisa ei mennyt niin hyvin kuin odotin, sillä esteet olivat yllättävän kapeita ja näyttivät siksi jo 60 cm kammottavan isoilta. Sen seurauksena peruin luokat 50-60 ja 60-80.
Boolilla olin 30-40 cm luokassa. Booli kulki koko radan innokkaasti, tosin mutkissa jouduttiin hidastamaan huomattavasti orin ison koon vuoksi ja sen seurauksena aika oli mitä oli. Puhdas rata kuitenkin eikä virhepisteitä.
Ali oli luokassa 40-50 ja menohaluja riitti (kuten jo arvata saattoi). Ei tullut pudotuksia tai virhepisteitä yleensäkään, mutta tiet olisin saanut valita hieman paremmin. Ei ruusuketta.
Maastoesteet Islan kanssa meni ihan perus tyylillä. Jälleen huonot tiet ja mielestäni reitti ei ollut kovin hyvä (kysessä oli metsä).
Laukkakisassa Booli oli innokas ja hyvin kuulolla. En tosin tiedä monnenneksi tulimme, mutta ekojen joukossa olimme ainakin :)

Videoon pääset tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.