28.5.2014

Pari kuvaa tulevista myyntipolleista + infoa

Wii,
minulla alkoi kesäloma viikko sitten ja olen nyt ahkerasti ommellut joka päivä ainakin jotain. Ennen kuin mennään itse postauksen aiheeseen, haluan sanoa, että kaavat ovat myynnissä 1.6 saakka! Sen jälkeen niitä ei enään voi ostaa, koska heitän ne ompeluhuoneen siivouksen yhteydessä roskiin. Kaavat 1,3,5 ja 6 ovat myyty. Kaavojen kuvat, hinnat & tarkemmat tiedot löytyvät edellisestä postauksesta.

Nyt kuitenkin postauksen aiheeseen. Tässä postauksessa hieman maistiaisia myyntiin tulevista hevosista. Näiden hevosten lisäksi, myyntiin tulee myös pari postausta taaksepäin esittelemäni Luster, sekä voikko shetlanninponi. Lisäksi myyntiin on tulossa myös kookas Friisiläinen, mutta se ei taida ihan ehtiä myyntiin samaan aikaan kuin nämä muut, koska teen sille mukaan barokkisuitset, jotka ovat työläät tehdä.

vasemmalta oikealle: Utopia, Vivanna, Darlington ja Legend Of Mercury
Utopialle on vielä kaikki varusteet tekemättä, kuolaimia lukuunottamatta. Sille tulee mukaan siis suitset, martingaali, riimu, naru ja loimi (?). Olen tosi tyytyväinen Utopian ulkonäköön, eteenkin sen merkkiin. Pelkäsin tosi paljon, ettei se tulisi onnistumaan kuin olin ajatellut. Utopia on rodultaan Welsh A.
Vivannasta piti alunperin tulla ori, mutta mielestäni se näytti enemmän tammalta. Vivanna on ehdottomasti suosikkini näistä neljästä (saa nähdä raaskinko edes myydä sitä xD). Minun piti tehdä sille aluksi musta harja, mutta epähuomioissani otin tummanruskean kerän ja huomasin vihreeni vasta siinä vaiheessa, kun olin jo pujoittanut useamman jouhen heppaseen. Harmitti ihan vietävästi, mutta mielestäni tämä tummanruskea harja tekee hevoselle jotenkin tosi lämpimän olemuksen. Vivanna on rodultaa arabi ja sen mukaan tulee näyttelyriimu ja naru.
Darlingtonin kaikki varusteet ovat valmiit ja se olisi oikeastaan jo valmis myytäväksi. Tamman mukaan tulee meksikolaiset suitset pelham kuolaimella, martingaali, näyttelyriimu ja naru. Darlingon on rodultaan Arabi.
Legend Of Mercury tulee olemaan halvin. Hinnaksi olen suunnitellut max. 30€. Merkuurin mukaan tulee tavalliset aachensuitset nivelkuolaimella.

Huom! Arabejen hintaan tulee poikkeuksellisesti sisältymään myös täytteet ja keppi! Yllä olevassa kuvasarjassa yksityiskohtia Darlingtonin suitsista ja martingaalista.


Vasemmalla Darlingtonin näyttelyriimu ja oikealla Vivannan näyttelyriimu.

Vielä en lyö lukkoon sitä, mikä päivä saan hepat valmiiksi & myyntiin, mutta lupaan, ettei siihen tule menemään kuin maksimissaan pari viikkoa.
Olin suunnitellut tekeväni seuraavat myyntihevoset hyvinkin pian näiden jälkeen, mutta se taitaa nyt venyä hieman pidemmälle, sillä sain kesätyöpaikan ja minulla on kolme hevosta ratsastettavana 6 päivänä viikossa. Pitää nyt katsoa miten ehdin tekemään kaiken, toivonmukaan saan kuitenkin seuraavat myyntihevoset tehtyä ennen heinäkuuta.

13 kommenttia:

 1. Tosi hienoja! :)
  Odotan jo innolla, että saan nähdä sen voikon Shetlanninponin! <3

  VastaaPoista
 2. Onko Darlington jo myyty? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole. En ole vielä ottanut siitä myyntikuviakaan, koska laiskuus 5/5 x)

   Poista
  2. Aivan. Mie mietin tarjoanko siitä. Katsotaan :)

   Poista
  3. + mie olisin aika varma, että ostan, jos hinta osuu nappiin.
   Kun sinulta pyytää hevosen, laitetaanko ensin rahat tilisiirrolla ja sen jälkeen lähetät hevosen. Vanhempani alkoivat kyseenalaistaa hieman, että jos vain otat rahat ja häviät, mutta olet ennekin myynyt eikä ole valituksia tullut, joten sain heidät uskomaan :D

   Poista
  4. Okei. Lisäilen tällä viikolla ne myyntikuvatkin ja ilmoitan hinnan samassa yhteydessä.
   Ja joo, rahat siirretään ensin tililleni tai postitetaan. Rahojen tultua, pyrin postittamaan hevosen jo seuraavana päivänä. Ja tosiaan, onhan noita tullut myytyä jo useampi kappale ja kaikki ovat päässeet perille :)

   Poista
  5. Jään innolla odottamaan :)

   Poista
 3. onko siis noi myynnissä vai mitkä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postauksen keppihevoset eivät ole vielä varsinaisesti myynnissä, sillä niistä on myyntikuvat ottamatta. Tulevat kyllä ensiviikolla myyntiin.
   Tällä hetkellä ei ole siis myytäviä. Myytävät keppihevoset ilmestyvät aina sivun oikealla puolella olevaan sivupalkkiin "Myytävät" tekstin alle.

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Moi onks sulla keppareta myynnissä hytään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä ei ole keppareita myynnissä.

   Poista

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.