27.6.2015

Myyntiin connemara ja ranskanravuri

Heippa,

Tällä kertaa myyntiin tulee ranskanravuriori Trespasser "Trenssi" ja connemaratamma Svetlana. Heppojen tarkemmat tiedot, lisäkuvat ja hinnat löytyvät, kun klikkaat blogin oikealla puolen olevasta sivupalkista "Myytävät keppihevoset" tekstin alta haluamasi hevosen nimeä.

Ensiviikolla minulla alkaa viimein se pitkään odotettu kesäloma ja silloin aion pitää loppukirin näiden ompeluhommien kanssa. Lipizza on ainakin tulossa ensiviikolla myyntiin. Lisäksi suunnitteilla olisi tehdä myyntivideo youtubeen näistä myynnissä olevista keppihevosista, koska sitä viimeisintä myyntivideota on katsottu jo aika paljon.

Lisäksi tein tämän ja viimeviikon aikana tilausvarusteet (meksikolaiset suitset, riimun ja narun) eräälle kepparille, sillä olin jo keväällä luvannut tehdä ne. Normaalisti en tee tilausvarusteita, mutta hevonen tuotiin minulle siksi aikaa, joten suostuin ne tekemään. Kyseessä oli muuten yksi tekemistäni hevosista.
Kuvailin samalla vinkkivideota noiden meksikolaisten suitsien teosta ja se on tulossa ensikuussa.

Ranskanravuriori Trespasser

Connemaratamma Svetlana
 
Tilausvarusteet

4 kommenttia:

 1. Hienoja! Odotan innolla russia, ja shettistä! (: Mitä hintaluokkaa russi, ja shettis suunnilleen olisivat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pidät :). En osaa vielä sanoa, mutta arvioisin että niiden hinta tulee olemaan jotain 50-75€ väliltä.

   Poista
 2. Ää dät pinkki riimu :3 Kiva kiitos -ottaa itellee- Okeijoo. Ootko sie koskaan ajatellut tekeväsi ns riimupakkauksia, että pistäisit myyntiin riimuja ja niihin narut? Tai tietysti saisit itse soveltaa "pakkauksien" sisällön. Voisit ainakin joskus kokeilla, meneekö kaupaksi :) Tämmöinen vinkki tähän väliin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah :D Joo, oon kyl täs pohtinut, et alkaisin tekemään myös varusteita myyntiin, kun niistä tulee aina välillä kyselyjä. Tuollaiset sävy-sävyyn olevat setit (esim. juurikin riimu ja naru) saattaisivat ollakin aika hauskoja :).

   Poista

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.