29.11.2015

Kuvia tilareistaAjattelin taas lisätä muutamasta hiljattain valmistuneesta tilarista kuvia tänne blogiin. Nyt minulla on ompelematta vielä 5 tilausta, joista 4 valmistuu ennen joulua.
Haluaisin kovasti päästä päivittämään tuon tilariosion, mutta tilaamani kankaat ja materiaalit eivät ole saapuneet vielä postin hidasteluiden takia. Ajattelin jättää ensivuonna tekonahan pois valikoimasta ja siirtyä tekemään pelkästään nahasta varusteita. Toisaalta tekonahka on todella suosittu ja reilusti yli puolet tilaavat varusteensa tekonahasta. Syy tekonahan pois vetämiseen on se, että sen kaksin kerroin ompelussa menee aina oma aikansa, toisin kuin nahkavarusteissa, joita voi suoraan leikkaamisen jälkeen alkaa kasaamaan. Toinen vaihtoehto voisi olla nostaa tekonahkavarusteiden hintaa, mutta olisi sekin hieman ristiriitaista, kun nahka on kuitenkin tekonahkaa kalliimpaa. En todellakaan tiedä mitä pitäisi tehdä tuon asian kanssa. Tekonahka kuitenkin pysyy valikoimassa ainakin siihen saakka, että saan palaset käytettyä kokonaan loppuun (eli vielä pitkään).

Tilariosio on nyt ainakin tammikuun puoleenväliin auki, jonka jälkeen suljen se kuukaudeksi tai pariksi, kun alan ompelemaan kevään ja kesän heppa- ja varustemallistoa. Vuodenvaihteen jälkeen tilareiden hinnat tulevat hieman muuttumaan. Kaikki tämän vuoden puolella tilatut hepat teen kuitenkin tämän vanhan hinnaston mukaan.

Postin hidas kulku vaikutta heppojen postitukseen, eteenkin kirjeinä menevien hevosten toimitusaika on aika pitkä. Jos olet ostamassa jotain ja toimituksella olisi kiire, paketti voidaan laittaa tulemaan myös matkahuollon kautta.

Connemara beigeillä tekonahkasuitsilla, otsapannassa 3 riviä strassejaFriisiläisori, jonka toinen silmä on herasilmä


Andalusialainen

Tekonakariimu, niskassa solki ja turvalla pehmuste

Tekonahkaiset meksikolaiset punotulla otsapannalla

Näyttelyriimu ja tekonahkainen riimunnaru ketjulla

Sadeloimi fleecevuorella

PS Of Sweden High Jump -suitset, nahkaa. Kuolaimena olympiat

Päivitän muuten instagramia hieman aktiivisemmin kuin tätä blogia. Sinne tulee kuvia laidasta laitaan, eli se ei ole pelkästään keppihevostili. Viimeisen kolmen viikon aikana sinne tosin on tullut ainoastaan keppihevosaiheisia kuvia. Ehkä se kertoo jotain siitä, mitä teen suurimman osan vapaa-ajastani :D Instagram tilini nimi on zaikka_08

4 kommenttia:

 1. Voi että! Oon ostanut sulta joskus 2 vuotta sitten sen suomenhevos ruuna st pakkasukon eli patun. Oon niin ihastunut siihen, se on mulla aktiivinen kisaratsu. Aatelin vaan kertoa vähän sen kuulumisia, se asuu tällä hetkellä Espanjassa, koska muutettiin tänne puoleksi vuodeksi, jouluna takasin Suomeen:) kysäisen äitiltä sitten Suomessa voisinko sulta joskus tilata, koska patukin on niin ihana! T: @khtviima ps. Onko sulla ingstagrammia? Patun kuulumisia voi seurata @khtviima käyttäjällä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla Patun kuulumisia! Mulla on instagram, löydät käyttäjänimeni postauksesta :)

   Poista
 2. Jepa,Despinaponit6/1/16 09:37

  Paljonko sulta maksais poni? Mietin vaa ku sulla on niin ihania heposia����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilareiden hinnat ovat alkaen 35€, tosin tällä hetkellä en ota tilauksia vastaan

   Poista

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.