19.2.2016

Toiveitanne on kuunneltu - tilariosio aukeaa pian

Heippa,

Minulla oli useampia mielestäni hyviä suunnitelmia tälle keväälle ja kesälle, mutta koska suurin osa on kysellyt ainoastaan tilareiden perään, olen ajatellut kuopata suunnitelmani. Pari postausta taaksepäin kerroin, että tekisin kevät/kesä"malliston" aivan kuten tein syys/talvi"malliston". Kuitenkin huomasin, että talvimallistosta meni kaupaksi ainoastaan ne tietyt asiat - hevoset, halvimmat suitset ja koristeellisimmat korvahuput. Muut tavarat jäivät käsiin, jonka takia olenkin laittanut niitä tällä hetkellä myynnissä olevien mukaan.

Koska tämä mallistoidea ei oikein tuntunut ottavan tuulta alleen, en tietenkään enää aio niitä tehdä, vaan palata takaisin normaaliin. Tietty olisi ollut hauska edelleenkin jatkaa tuolla mallistolinjalla, mutta ei minun ole järkeä tehdä niitä, jos varusteista ei mene kuin puolet kaupaksi ja toinen puolikas jää pyörimään käsiin.

Miten nyt jatkossa?
Avaan tilarisivun heti kun saan sen valmiiksi, eli varmaankin jossain vaiheessa ensiviikkoa. Tilariasioihin on kuitenkin tullut jonkin verran muutoksia, joihin suurimpana syynä oli joulukuussa valmistunut suomenhevostilari suurella varustepaketilla. Tilaajahan ei siis loppujenlopuksi ostanut hevostaan, vaikka aikoikin niin tehdä ja kertoi jo laittaneensa rahatkin tililleni. Nyt se hevonen pyörii minulla edelleen käsissä sen suuren varusteläjänsä kanssa, eikä oikein tahdo mennä kaupaksi juurikin kalliin hinnan vuoksi. Sen takia joudun nyt laittamaan hintarajoituksia tilauksiin ja jos tilauksen arvo ylittää summan X, on huoltajan tehtävä tilaus. Tämä siksi, että voin varmistua siitä, että tilaukseen todellakin on annettu lupa.

Myyntihevosia tulee edelleen satunnaisesti, mutta myyntivarusteita tuskin enää teen.


ps. Keppihevosten ostamista koskevat kysymykset tästä edespäin sähköpostiin, ei blogin kommentointiosioon!

8 kommenttia:

 1. voi olla että moni säästää rahaa tulevia Sm kisoja varten.
  joten älä ihmettele jos hepat ei mene heti kaupaksi. =)
  teet kyllä hienoja hevosia.

  VastaaPoista
 2. Ikäviä nämä huijaukset. Tuntuu että nykyään niitä kuulee joka puolelta. Tuo sinun ideasi oli hyvä. Hyvää lopputalvea sinulle
  - Mia Kht melody

  VastaaPoista
 3. Haastan sinut liebester awardsiin käy kurkkaamassa ohjeet mun blogista kitinkeppari.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Milloin tilari osio aukeaa ?

  VastaaPoista
 5. Mikä on sun sähköposti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköpostiosoitteeni löytyy blogin sivupalkista ja myytävät -sivulta

   Poista

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.