27.3.2016

Mistä johtuu moinen epäaktiivisuus

Taidan olla teille selityksen velkaa. En ole tehnyt mitään keppihevosiin liittyvää reiluun kuukauteen. En lisäillyt instaan kepparikuvia, en päivittänyt blogia, saatikka sitten ommellut. Minun oli tarkoitus kirjoittaa tilarisivut uudestaan ja lisätä uudet kuvat, mutta sitten innostus koko asian suhteen lopahti.

Syy innostuksen loppumiselle on jatkuvat perumiset. Tuntuu olevan enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että ostaja ei maksakaan hevosta. Tämän vuoden puolella tällaisia tapauksia on ollut jo useampi. Siitä syystä en pysty ottamaan enää ostajan ostoaikeita tosissaan, jos huomaan kirjoitustyylistä, että ostaja on nuorempi henkilö. Olen pahoillani.
Näiden jatkuvien perumisten takia koko keppihevosinnostus on tällä hetkellä ihan nollissa, enkä siitä syystä ole avannut tilariosioakaan. En vain enää tiedä, mitä tehdä tämän perumisrumban kanssa.

Tarvitsen nyt hetken aikaa miettiä, millä saisin nämä typerät perumiset loppumaan. Sama homma ei vaan voi jatkua.
Myyntisivulla olevat kolme hevosta ovat vielä myynnissä ja edelleenkin painotan sitä, että poistan myydyt kepparit sieltä aina pikimmiten. Siellä ei siis ole sellaisten hevosten myynti-ilmoituksia, jotka olen jo myynyt. Lisäksi toivon, että jokainen tosiostaja lukisi ihan ajatuksen kanssa ne myyntisivun alusta löytyvät myyntiehdot läpi ja vielä noudattaisi niitä. Se ei ole paljoa vaadittu ja tiedän, että jokainen pystyy niitä noudattamaan.

3 kommenttia:

 1. Mielestäni "varausmaksu" olisi järkevä noiden perumisten kannalta. Eli ennen kuin alat ompelemaan, pyydät esim. 5€, ja kun raha on tililläsi, teet hevosen.

  Itse teen tilauskeppihevosia, ja kyllästyin perumisiin - otin varausmaksun käyttöön. Itsellä se on se 5€, ja vain yksi on perunut kaupat sen jälkeen (olen myynyt varausmaksulla hevosia vuoden).

  VastaaPoista
 2. hyvä idea anonyymi niinku pyytää sen hepa hinnasta vähä ennenkuin alkaa tekee ni tietää ettei peruta ainakaa paljoo

  VastaaPoista
 3. Anonyymi puhut totta,mielestäni varausmaksu olisi hyvä,koska perumisia tulisi vähän.

  VastaaPoista

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.