8.5.2016

Myyntiin harmaankimo keppihevonen (myyty)


TÄMÄ KEPPIHEVONEN ON MYYTY


Myyntihevososio saa tänään hieman lisäystä, kun myyntiin tulee tämä harmaankimo fleecehevonen. Kyseinen keppari on siis tehty valkoisesta fleecekankaasta ja harjana sillä on mohair-lankaa neljässä eri sävyssä. Kuten kaikki muutkin tekemäni keppihevoset, myös tämä on tehty käsin.
Huomioithan, että kepparin väritys voi kulua kastuessaan tai aktiivisen harjailun myötä.
Myös tämä keppihevonen myydään tiedottomana, eli ostaja saa päättää itse kaikki sitä koskevat tiedot.

Kepparin hinta on 75€ + postikulut 8,10€. Hintaan sisältyy kaikki kuvissa olevat varusteet (riimu, riimunnaru, loimi ja pinteli). Täytteet ja keppi eivät sisälly hintaan, mutta keppihevosen voi ostaa myös täytettynä +5€ lisähintaan tai täytettynä ja valmiiksi keppiin kiinnitettynä +10€ lisähintaan.
Suosittelen keppihevosen ostamista valmiiksi täytettynä, sillä jokainen ylimääräinen täyttö rasittaa saumoja ja venyttää kangasta.


Ennen ostopäätöksen tekemistä, luethan vielä alempaa löytyvät myyntiehdot
- Jos olet alle 18 vuotta, sinulla täytyy olla lupa huoltajalta ja hänen on oltava tietoinen lopullisesta hinnasta
- En varaa keppihevosta
- Ostopäätös on sitova, sitä ei siis peruta
- Maksu suoritetaan vain ja ainoastaan tilisiirrolla (tai postiennakolla, mutta ostaja maksaa siitä koituvat kulut)
- Maksu suoritetaan viikon sisällä ostopäätöksen teosta. Jollei rahoja kuulu, niin laitan hevosen uudelleen myyntiin. Ilmoitathan, mikäli tarvitset lisää maksuaikaa
- Saat kopioida ostamasi kepparin kuvia oman keppihevostallisi nettisivuille, instagramiin tai blogiin, kunhan ilmoitat siitä ensin minulle. Mainitsethan myös, että kuva on minun (Zaikka08) ottama
- Ottamiani kuvia ei saa käyttää jälleenmyynti-ilmoituksissa

Minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen snefald98@gmail.com jos haluat ostaa tämän tai jonkin muun myynnissä olevista keppihevosista (ks. myyntisivu bannerin alapuolella) tai jos sinulla on jotain kysyttävää. Pyrin vastaamaan vuorokauden sisällä.Postauksessa olevien kuvien käyttö ja kopiointi ilman lupaa on ehdottomasti kielletty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.