5.6.2016

Uudelleen myyntiin harmaankimo keppihevonen & asiaa postiennakosta

Uudelleen myyntiin harmaankimo keppihevonen varusteineen ostajan perumisen vuoksi. Hevoselle tulee mukaan kuvissa näkyvät varusteet ja se myydään täytteineen ilman keppiä. Lisätietoja ja hinnan kyseisestä kepparista löytyy bannerin alapuolella olevalta "Myytävät" sivulta.
En tiedä pitäisikö tässä nyt sitten itkeä vai nauraa. Halusin pitää postiennakon vaihtoehtona niitä tilanteita varten, jolloin ostaja ostaa minulta kepparin ensimmäistä kertaa, eikä tällöin välttämättä luota minuun. Postiennakolla ostaessasi lähetän siis paketin, mutta itse keppari maksetaan vasta kun paketti on saapunut lähipostiisi ja käyt hakemassa sen. Itsekin ostan mieluiten aina postiennakolta sellaisilta ihmisiltä, joilta en ole aiemmin ostanut mitään.
Nyt kuitenkin tapahtui juuri se asia, jota olen ihan alusta alkaen postiennakossa eniten kammoksunut. Postitin tämän uudelleen myyntiin tulleen harmaankimon kepparin postiennakolla, mutta ostaja ei sitten lunastanutkaan keppihevosta. Posti pitää pakettia 14 päivää, jonka jälkeen he lähettävät sen takaisin sille, joka paketin lähetti ja tämän lähettäjän on maksettava vielä palautusmaksu.
Toisin sanoen maksoin päälle 20€ siitä, että tämä keppari kävi toisella paikkakunnalla pyörähtämässä parin viikon ajan.

Tämä sai nyt luvan jäädä viimeiseksi kerraksi. Jos siis tahdot maksaa keppihevosesi postiennakolla, pyydä huoltajaasi ottamaan minuun yhteyttä. Ja muutenkin, jos itse olet todella nuori, niin paras olisi, jos huoltajasi olisi minuun yhteydessä kun haluat ostaa tai tilata minulta keppihevosen.

1 kommentti:

  1. Tosi kurjaa kun joku tekee noin muuten sulla on hienoja heppoja.

    VastaaPoista

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.