24.2.2014

Uudelleen myyntiin halvalla upea tamma ST Stormguard!

Koska ostaja perui tarjouksensa (...), laitan ST Stormguardin eli Stiinan uudelleen myyntiin.

ST Stormguard
"Stiina"
Rotu - Puolalainen puoliverinen
Ikä - 6v
Kasvattaja - Zaikka, Kht Snefald
Isä - ?
Emä - ?
Ko - He A
Ye - 110 cm
Re - 105 cm
Me - 90 cm
Hoitaessa Stiina pysyy nätisti paikoillaan ja nauttii kun sitä harjataan. Kutiaa tosin aika helposti, joten sitä täytyy harjata varmoin ottein pehmeällä harjalla tai muuten alkaa kiukkukohtaus. Satuloidessa hieman äreä, kuolaimet ottaa suuhun hyvin. Ruoka aikoina stressaa, jollei saa kaurojaan ensimmäisenä.
Ratsastaessa mukava ja miellyttämishaluinen. Stiina on kouluratsuksi turhan rimpula, joten koulupuolelle siitä ei välttämättä ole. Stiina kyllä tykkää koulukiemuroista, jos vaan ratsastaja ratsastaa sitä oikein. Esteet ovat silti ehdoton ykkönen ja niissä Stiina on parhaimmillaan. Sen rakenne on kuin luotu hyppäämiseen. Nuoresta iästään huolimatta Stiina on erittäin rohkea hyppääjä, eikä kyttäile turhia esteitä. Vesimatto on ainoa, joka Stiinaa hieman pelottaa, mutta päättäväisen ratsastajan kanssa menee myös niistä yli. Kuumuu hieman hypätessä ja tykkää töhöttää. Stiina tykkää myös maastoilla, eivätkä maastoesteetkään pelota sitä.
Hinta 15€, mukaan ei tule varusteita, täytteitä tai keppiä. Postikulut sisältyvät hintaan! 

HEVONEN ON JO MYYTY!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.