20.4.2014

Harmaankimo ponimus & kangashampstraaja vauhdissa

Hellou!
En ole pääsiäisloman aikana mitään muuta ehtinyt tekemään kuin keppihevosia, synkkä elämä kenties? :D Kimosta ponista tulikin yllättäen harmaankimo, kun hieman yli-innostuin tapani mukaan tummennoksia tehdessä...hups! Jostain kumman syystä halusin välttämättä tehdä ponille kanget. Eihän siinä mennytkään kuin se 5 tuntia ja sain kaupanpäälle kipeät sormenpäätkin, mutta sellaistahan tämä keppareiden ompeleminen tahtoo olla.
Päätin myös ommella ponille mukaan riimun ja tein pehmusteiden väriin sopivan narunkin. Nyt en voi muuta kuin hymyillä leveästi, sillä kerrankin olen saanut jotain aikaan! Aloittelin tänään myös ponin harjaa. Siitä tulee todella paksu, joten en ehtinyt tehdä sitä vielä ihan kokonaan. Toivonmukaan saan sen huomenna valmiiksi ja otan myös teille tänne ponista pari kuvaa.


Päätin, että seuraavan kerran myyntiin tulee hevosia vasta kesä-heinäkuussa, sillä haluan ahkeroida tämän kevään/alkukesän ajan ja laittaa sitten useamman hevosen kerralla myyntiin. Mielestäni on kivempaa laittaa useampi hevonen myyntiin kuin yksi, en tiedä miksi :D
Kaikki tulevat myyntihevoset ovat jo suunniteltu valmiiksi, osaa olen jo alkanut tekemäänkin. Kaikille niille tulee varusteita mukaan, toisille enemmän ja toisille vähemmän. Rotuina tulee olemaan mm. friisiläinen, shetlanninponi, russponi, quarter, arabi, vuonohevonen ymsyms...

Viimeaikoina olen myös ostellut iiison kasan kankaita ja lankoja juurikin näitä tulevia hevosia ajatellen (kröhöm..ihan niin kuin minulla ei jo ennestään olisi isoa kasaa kankaita ja lankoja...). Olen tajuttoman innostunut siitä, kuinka halpaa fleecekangas onkaan Rovaniemen eurokankaassa. Olen ostellut sitä monissa eri väreissä, pinkistä lähtien.
Langoista olen ostellut kaikista eniten perus 7-veljestä, sillä se näyttää hyvältä melkei jokaisen kankaan kanssa käytettynä. Myös Rosea on tullut ostettua useampi kerä, koska se on niin mukavan pehmeää ja ohutta. Ohuuden takia sitä saa tosi nopsaa pujotettua kankaaseen kuin kankaaseen, eikä tarvitse hampaat irvessä vetää neulaa irti kankaasta.
Tilasin myös antassulta hieman täydennystä solkivarastoon ja sinellistä hieman lisää valikoimaa otsapannan strasseihin. Taas olisi tarkoitus tilata antassulta, tällä kertaa tosin klipsejä riimunnaruihin, sillä ne ovatkin jo melkei loppu.
Nyt en selitä enempää, menen nukkumaan, jotta jaksan huomenna ommella taas reippaana ja toivonmukaan saan ponimuksen valmiiksi ja kuvat teille. Huomiseen siis :)

1 kommentti:

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.