26.4.2014

Tiedot + kuvia harmaankimosta ponista

Moikka,
nyt vihdoin sain otettua itseäni niskasta kiinni, kirjoitettua uudelle heppaselle tiedot ja laitettua tänne teille kuvat siitä. Huh!
Tämä keppihevonen ei siis ole vielä myynnissä (tulee kyllä myyntiin myöhemmin tänävuonna).


ST Luster
"Lulu, Lusteri"
Sukupuoli - Tamma
Rotu - Risteytys (Connemara x Arabi)
Ikä - 9v
Väri - Harmaankimo
Painotus - Kouluratsastus
Ko - Va A
Re - 40 cm
Ye - 60 cm
Me - ?

Lulu on luonteeltaan nöyrä ja ihmisystävällinen. Se rakastaa eteenkin lapsia ja on niitä kohtaan erityisen kiltti. Lulu voisi seisoa vaikka kunka kauan harjattavana, eikä se kyllästyisi ikinä. Se ei ole ikinä puraissut tai potkaissut ketään. Ruoka-aikoina Lulu malttaa odottaa omaa ruoka-annostaan rauhassa karsinassa, ei tömistele turhia.
Ratsastaessa Lulu on erittäin herkkä avuille ja vaatii ratsastajalta selkeät avut, jotta suorittaa pyydetyn tehtävän. Lulu on todella herkkä suustaan, joten sitä täytyy aina ratsastaa tasaisella ohjastuntumalla, mahdollisimman vähän kankea käyttäen. Muuten se hermostuu ja menee ns. tyhjäksi edestä. Oikeanlaisilla avuilla, oikean ratsastajan kanssa Lulu on kisakentillä varsinainen ruusukehai.
Lululla on hypätty aika vähän esteitä, tykkää kuitenkin välillä hypätä, vaikka tekniikka on vähän hukassa. Ei kuumu, kuuntelee ratsastajaa. Maastoon menee mielellään yksin ja porukassakin. Ei pelkää juuri mitään.
7 kommenttia:

 1. Tiedän, olen kuukauden jäljessä, mutta onko tämä myyty jo? .. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole myyty, eikä oikeastaan vielä edes myynnissä :)

   Poista
 2. Wau kuinka kaunis! Tekisi mieli itsekin saada Lulun kaltainen poni. Millä teit tummennokset? Onko ohjeita suitsiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että pidät :) Tummennoksien salaisuutta en valitettavasti paljasta. Suitsiohjeita/vinkkejä on tulossa uudessa videosarjassa, jonka ensimmäinen osa tulee tämän viikon perjantaina (tosin juuri siinä osassa ei vielä ole ohjeita suitsien tekoon, mutta tulevissa osissa tulee kyllä olemaan).

   Poista
  2. Harmi, koska Lulun väritys on tosi ihana :3

   Poista
 3. Hei onko Lulu vielä myynnissä koska mietin että voisinko ostaa sen?

  VastaaPoista
 4. Moi. Onpas nätti keppari ja nimikin on todella nätti ja kaunis�� T:Sanni Osma

  VastaaPoista

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.