20.9.2014

M: keppihevonen ilman varusteita 10€

Heippa,
pitkän tuskailun jälkeen päätin, etteen enään vain jaksa. Kangas oli inhottava ommella ja jo kaavaa piirtäessä tehtyjä virheitä ei vaan voi enään kumota. En aluksi ollut ajatellut laittaa tätä ollenkaan myyntiin, mutta koska noiden vanhoissa postauksissa olleiden halpojen keppihevosten perään on vieläkin kyselty, niin päätin että miksi ei. Tämä ei ole missään pakkomyynnissä, eli jos ei mene kaupaksi, niin laitan varmaan johonkin kaapinperälle odottamaan, jos joskus keksin tuolle käyttöä.

Hevonen on täysin tiedoton. Itse olen kutsunut tätä Wionaksi tekovaiheessa, mutta nimen saa toki muuttaa. Olen pahoillani huonolaatuisista kuvista, mutta järkkärini on kämpälläni Rovaniemellä, joten kuvat oli pakko ottaa vanhalla digikamerallani.

MYYTY!!!
Suupielessä oleva pieni reikä on paikattu.

Hevosen hinta ilman täytteitä ja keppiä on 10€ + postikulut. Jos olet kiinnostunut ostamaan tämän, laita minulle s.postia osoitteeseen snefald98@gmail.com

4 kommenttia:

 1. Rakastuin tohon merkkiin ♥♥♥
  ja voisin ehkä ostaa jos ei ole mennyt koska on halpa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että merkki on mieleen, itsekkin pidän tuontapaisista merkeistä :) Ja ei ole vielä mennyt

   Poista
 2. Moi! Hei myytkö pelkkiä varusteita? :) Milä hinnalla myisit yhdet meksikolaissuitset perusnivelillä? 😘

  VastaaPoista

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.