2.10.2014

Tilauksia tulemaan!

Heippa,

10€ keppihevonen on nyt myyty ja Friisiläinen vedetty toistaiseksi pois myynnistä. Seuraavat myytävät tulevat vasta joulunalla, mutta teen silti keppareita tällä hetkellä varastoon ja päivittelen tänne uusimmat valmistuneet hepat sitä mukaan, kun saan niistä otettua kunnolliset kuvat. Jouluna myyntiin tulevat teen tässä postauksessa (linkki) olevan listan mukaan. Sieltä onkin valmistunut jo tuo Friisiläinen, sekä Doninhevonen.

Kuten otsikko kertoo, minulta voi nyt tilata keppihevosia. Kaikki tarvittavat tiedot löytyvät "Tilauskeppihevoset" sivulta. Sieltä puuttuvat vielä kangas- ja lankavalikoima, mutta lisään ne sinne vielä tässä parin päivän aikana. Kangas- ja lankavaihtoehtoja on kuitenkin useita ja jos varastostani ei löydy mieleistäsi, voin yrittää etsiä sellaista. Asun aika lähellä eurokangasta, joten pääsen suhteellisen nopeasti tarkistamaan tilanteen. Fleeceä ja tekoturkista ainakin löytyy useissa väreissä, muut kankaat katsotaan tilannekohtaisesti.
Otan tilauksia ainakin toistaiseksi vastaan rajattomasti ja tämän ja ensikuun aikana tilatut hevoset pyrin saamaan valmiiksi ennen joulua. Mutta kuten jo sanoin, kaikki tarvittana informaatio löytyy "Tilauskeppihevoset" sivulta, joten käyhän kurkkaamassa, jos mielenkiintosi vähäänkään heräsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.