8.10.2014

Suomenheppa ja kuulumisia

Moikka! Katsokaa miten upeaa kangasta löysin viime viikolla Rovaniemen Eurokankaasta! Olin kuitenkin pihi, enkä viitsinyt ostaa sitä ja nyt lievästi sanottuna harmittaa. Sieltä löytyi myös yhtä suosikkikangastani Minkyä kahdessa beigen sävyssä, sekä uutuutena myös vaaleanharmaana.

Nyt kuitenkin kankaista suoraan tämän hetken ompelutilanteeseen. Olen viimepäivinä ahkeroinut listaltani löytyvän suomenhevosen kanssa. Heppa valmistuu hyvää vauhtia ja enään siltä puuttuu vain hieman harjaa, silmät, sieraimet ja mahdollisesti joku merkki. Hepan mukaanhan tulee turparemmittömät suitset.
Olen suhteellisen tyytyväinen tuohon, vaikkakin alaleuka olisi voinut olla hitusen ohuempi ja poski erottua hieman paremmin. Rakenne on muuten osunut aika nappiin. Hepasta tulee todennäköisesti ori ja nimeksi tulee Harmaahapsi. Mitään ei kuitenkaan ole vielä lyöty lukkoon :) Ori tulee saamaan molemmat vanhempansa minun talliltani, joten nimen eteen tulee vielä kasvattajaliite ST. Emäksi tulee liinakko suomenhevostamma ST Lumiliina, joka nykyään asustelee jossain ompeluhuoneeni syöväreissä ilman täytteitä ja keppiä. Isäksi taas tulee Iisan tallilta ostamani suokkiori Leimu.

Tämä hevonenhan on tulossa myyntiin joulunalla, joten pysykää kuulolla, mikäli ko. hevonen kiinnostaa. Hintaa tulee olemaan about 30€.

Syysloma on tulossa kovaa vauhtia ja täällä se on ainakin koko ensiviikko. Menen syyslomaksi kotiin ja toivonmukaan saan Harmaahapsen valmiiksi ja otettua siitä hieman edustavampia kuvia. Minulla on kotona valmistumassa myös toinen hevonen samasta kankaasta, joten jatkan sitten syyslomalla sen parissa.

Ajattelin syyslomalla toteuttaa myös keppihevosten varustepostauksen. Se ei varmasti tule olemaan kovin kummoinen, mutta teempä silti :) Ylempänä hieman maistiaisia tulevasta. Kuvassa siis connemaratammani Look At Me ja sen suitset, jotka ovat muistaakseni tehty vuonna 2010 tai 2011.

Minulla on myös meneillään yhden satulahuovan tuunaus pitkästä aikaa. Ajattelin kuvata koko projektista videon ja laitan sen myöhemmin myös tänne blogiin. Aijon jatkossakin laittaa tänne myös muista ompelutöistäni juttua, koska en koe tarpeelliseksi tehdä muille kuin keppihevostöilleni kokonaan omaa blogia. Satulahuopa tulee siis kokemaan suuren muutoksen muutoksen värin vaihtumisesta alkaen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.