22.1.2015

2 uusinta tilaushevosta

Heippa,

Olen viimeaikoina hieman pitänyt vapaata ompelemisesta, enkä ole stressannut ompeluun liittyvien asioiden suhteen. Ajattelin tähän postaukseen lisätä kuvia tilareista, jotka olen saanut nyt valmiiksi. Minulla on vielä kaksi tilausta tekemättä. Kunhan saan ne tehdyksi, laitan tilarihommat toistaiseksi tauolle ja keskityn ainoastaan myyntihevosiin.

Kuvat ovat hieman huonolaatuisia, sillä valoisaa ei ole kovin paljon, eikä kamerani objektiivi ole hirveän valovoimainen, joten kuvaaminen on todella hankalaa näin talvisin. Onneksi valoa kohden ollaan menossa ja täälläkin aurinko on näyttäytynyt yhtäjaksoisesti nyt jopa yli tunnin!

ps. Kingi on tulossa piakkoin uudelleen myyntiin, sillä ostajaehdokkaalla ei sitten ilmeisesti ollutkaan lupaa ostaa, sillä rahoja ei kuulunut. Muistakaa lukea MYYNTIEHDOT aina ennen kuin lupaudutte ostamaan yhtään mitään!

6 kommenttia:

 1. Tosi ihana tuo eka heppa:) Toivottavasti saisin luvan ostaa Kingin, niin hieno heppa on:)
  Tosi harmi että on ns. "valeostajia" (kauhee sana)

  VastaaPoista
 2. Tuo eka on minun Tilarini! Ihanaa❤️ Hepan nimeksi tuli Lilja�� Aivan ihana liljani��

  VastaaPoista
 3. tää viminen on spöööööö ni ihana<3

  VastaaPoista
 4. myytkö van varusteita?
  ps en osta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En myy pelkkiä varusteita ainakaan tällä hetkellä

   Poista

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.