26.5.2015

Infopostaus

Moikka,

Tässä teille viimein se lupaamani infopostaus.

Kemijärven ravit 12.7
Tämän infon takia postauksen julkaiseminen hieman viivästyi, mutta nyt se on varma. Menen Kemijärven raveihin myymään keppihevosia. Ravejen yhteydessä järjestetään ilmeisesti keppihevoskisat ja ehdotimme, että voisin tulla myymään paikanpäälle keppihevosia.
Olen siellä koko ravejen ajan, joten keppihevosostoksille voi tulla mihin aikaan vaan itse haluaa. Hevosia on tarkoitus tehdä mukaan niin monta kun vaan kesätöideni lomassa ehdin. Kaikki hevoset myydään täytteineen keppiin kiinnitettynä ja niiden mukaan tulee varusteita. Hinnat ovat hieman halvemmat kuin täällä netissä.

Tilarit
Mulla on ihan hirveä hinku päästä ompelemaan tilaushevosia, enkä tiedä mistä tämä johtuu. Haluan kuitenkin kesäkuun ajan keskittyä ompelemaan noita Kemijärven raveihin mukaan tulevia keppareita ja siksi en ota ainakaan vielä kesäkuussa tilaushevosia vastaan.
Otan tilarisivun piakkoin pois näkyvistä, sillä haluan lisäillä sinne pari juttua vielä.

Myytäviä varusteita
Olen saanut aika paljon kyselyjä siitä, että teenkö pelkkiä varusteita tai voiko niitä tilata. Olen tosi huono tekemään tilauksesta varusteita ja minun on aina pakko saada sovitella varustetta hevoselle kesken ompelemisen.
Ajattelin kuitenkin, että voisin tehdä pari varustetta (tai varustesettejä) myyntiin. Pyrin tekemään niihin reilusti säätövaraa, jotta ne sopisivat mahdollisimman monenlaiseen päähän. Varusteet tulevat olemaan hieman kalliimpia kuin normaalisti, sillä esim. suitsiin joutuu kiinnittämään useamman soljen.
Seuraavan viiden myyntiin tulevan keppihevosen sijaan myyntiin tuleekin kuusi kepparia. Koska sisäinen pikkutyttöni heräsi yllättäen henkiin, halusin välttämättä tehdä yhden ylimääräisen "prinsessaponin" ;). Prinsessaponi, Hollanninpuoliverinen, Lipizza ja Vuonohevonen ovat oikeastaan jo valmiita. Vain silmät ja sieraimet puuttuu, sekä hieman tummennosta ja harjan tasoittelua. Connemaran ja Ranskanravurin kankaat on leikattu ja ne odottavat ompelemista. Onneksi nämä kaksi eivät ole kovin suuritöisiä, joten ompelussa ei pitäisi mennä niin hirveästi aikaa.

Haluaisin kuulla teidän mielipiteitä tuosta varuste-asiasta. Haluatteko varusteita mieluummin setteinä vai yksittäisenä? Millaisia varusteita haluaisitte ostaa? Onko väritoiveita?

9 kommenttia:

 1. Harmi, että otat vasta kesäkuun jälkeen tilareita vastaan, koska olisin halunnut ottaa sinun tekemäsi keppihevosen heinäkuun leirille mukaan. No, ehkä tilaan ensi vuonna, ensi vuoden leirille? (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! Millaista hevosta olit suunnitellut tilaavasi? Mietin vaan, että jos sen mukaan ei ole mitään hirveää varustepinkkaa tulossa, niin voisin kyllä ottaa tilauksen vastaan :).

   Poista
  2. Laittelin sinulle sähköpostia asiasta. (:

   Poista
 2. Otatko tilareita vastaan mahdollisesti 19.7 - 20.7? Silloin tulen Suomeen takaisin, joten haluaisin tilata keppihevosen. Kuinka kauan teet tilareita ennen taukoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, enköhän :). En osaa tässä vaiheessa sanoa milloin seuraavan kerran pidän taukoa tilareista, tarkoitus olisi tehdä niitä niin pitkään, kun vaan aikaa riittää. Jatkossa en kuitenkaan aio pitää ihan näin pitkiä taukoja kuin nyt pidän.

   Poista
 3. Mikä tulee olemaan noiden kuuden blogimyyntiin tarkoitettujen hevosten hintahaarukka?

  / Kiinnostunut Vuono hevosesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyntiin tulevien hinnat vaihtelevat 40-80€ väliltä :).

   Poista
 4. Haluaisin, että olisi enemmän yksittäisiä varusteita, kuin settejä, mutta kyllä setitkin olisivat kivoja.

  Yksittäisiä varusteita - toiveita:
  Kankisuitset mustasta tekonahasta
  Kärpäsotsapantoja eri väreillä
  Kärpäshuppu
  Riimunnaruja monilla väreillä
  Liukumartingaali mustasta tekonahasta/valkoisesta tekonahasta
  Erilaisia, ja erikokoisia kuolaimia
  Kuolaimettomia suitsia, mm. Hackamoret & LG Bridget

  Settejä:
  Kärpässetti: Kärpäshuppu, kärpäsloimi, ja kärpäsotsapanta riimulla
  Joulusetti: Kulkuspehmusteita, punainen loimi kulkusilla, punainen naruriimu, ja punainen riimunnaru


  Tuossa nyt jotain omia toiveitani. (:

  VastaaPoista

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.