30.5.2015

Myyntiin suloinen vuonohevonen

Ajattelin laittavani kaikki kuusi myyntiin tulevaa kerralla myyntiin, mutta en vaan mitenkään malttanut tehdä kaikkia ensin loppuun. Siispä laitan kuusikosta ensimmäisen valmistuneen myyntiin.

Vuonohevostamma Anjan mukaan tulee aachensuitset nivelkuolaimella ja punaisilla strassikoristeilla, tummanpunainen riimu, sekä monivärinen riimunnaru. Anjan harja on kiinnitetty jouhi kerrallaan ja jouhet ovat ihan vierivieressä, joten harja pysyy hyvin pystyssä. Lisätiedot löydät klikkaamalla sivupalkista "Myytävät" tekstin alta Anjan kuvaa.
Anjan mukaan piti tulla myös kankisuiset, mutta mielestäni kanget eivät olisi sopineet sille, koska heppa on ihan liian avoimessa muodossa.


11 kommenttia:

 1. Oi, kuinka hieno! :O

  Oletko aloitellut ranskanravuria? Entä hollaninpuoliveristä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että pidät :). Ranskanravuri on puoliksi kasaanommeltu, hollanninpv riimua vaille valmis ja tulee myyntiin ensiviikon alussa.

   Poista
 2. Tuleeko myyntihevoset myyntiin tuossa järjestyksessä, mikä on tuossa: "tulossa myyntiin" -kohdassa? (: Odotan innolla russia, ja shettistä! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tarkoitus olisi laittaa ne myyntiin juurikin tuossa järjestyksessä :).

   Poista
 3. Hieno vuonohevonen! Mikä sen säkä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pidät :). En ole määrittänyt sille säkäkorkeutta, sillä mielestäni se ei ole niin kovin olennainen asia keppihevosella.

   Poista
 4. Hei,onko heppa vielä myynnissä?
  T.Tea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On myynnissä, löydät paremmat tiedot ja lisäkuvia tästä hepasta, kun klikkaat bannerin alapuolella olevista välilehdistä "Myyntihevoset" kohtaa ja sieltä Anjan nimeä

   Poista
 5. Mitä minun pitää tehdä että saan Anjan ja minun siskoni haluaisi tilaushevosen ja laitaa siitä kuvan ilta päivällä
  T.Tea jaTia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tarvittavat tiedot kepparin ostamiseen löytyy juurikin tuolta "Myyntihevoset" sivulta, joka löytyy sivun bannerin alapuolelta. Bannerin alapuolelta löytyy myös "Tilaushevoset" sivu, joka kannattaa myös lukaista huolella läpi ennen tilaamista.

   Poista

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.