2.9.2015

Uudelleen myyntiin Jääkristalli ja Nordstjärna (-40% alennuksella)

Toivottavasti minun ei tarvitse kirjoittaa enää yhdenkään postauksen otsikkoon lausetta "uudelleen myyntiin".
Kuten varmaankin jokainen pystyy päättelemään, russtamma Nordstjärna ja suomenhevosori Jääkristalli tulevat nyt uudelleen myyntiin ostajan perumisen vuoksi. Painotan vielä itse kutakin lukemaan ne myyntiehdot ennen ostopäätöksen tekoa, sillä se on sitova.

Koska olen sanojeni veroinen, laitan myös nämä hevoset suoraan tuohon -40% outlet -alennukseen. Tein molemmille hevosille ostajan pyynnöstä tilausvarusteita, joten siksi hevosten alkuperäiset hinnat ovat korkeammalla kuin aiemmin. Päivitetyt hinnat löytyvät hevosten myyntisivuilta.

Nämä hevoset ovat jo pakattu, joten lisäkuvia ei ole mahdollista saada. Myös vuonohevostamma Anja on edelleen myynnissä.
Lisäksi toivon, ettei minulle jatkossa läheteltäisi viestejä, jossa pyydetään lisää alennusta hevosista, joiden hintoja on jo valmiiksi alennettu. Lähtökohtaisestikaan hevosten hintoihin ei ole jätetty tinkivaraa. Tällä hetkellä alennetut hinnat johtuvat vain siitä, että haluan saada nämä vanhemmat ompelutyöt pois uusien tieltä.
Ehkä ostaja ei tule sitä niinkään miettineeksi, mutta ainakin näin ompelijan näkökulmasta se, että yritetään tinkiä jo valmiiksi alennetuista hinnoista on hieman loukkaavaa, eteenkin kun kyseessä on suomalainen käsityö, jota ei ole teetetty esim. Kiinassa halpatyövoimalla.

4 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Hei!, tein sinulle bannerin (vastaa minun blogin puolelle --> www.jellonat.blogspot.fi ) : http://oi62.tinypic.com/35co5qb.jpg

  VastaaPoista
 3. Moi! Voinko ostaa sulta pari riimun narua? Onko sinulla IG? Tai sähköpostia voin saada yhteyden!?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on sekä instagram että sähköposti, jotka molemmat lukevat blogin sivupalkissa. Jos sivupalkki ei näy oikein, tai selailet blogia puhelimella, niin s.postiosoitteeni on snefald98@gmail.com ja instagram zaikka_08

   Poista

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.