9.10.2015

Syy blogin hiljaisuudelle, sneak peek & instagram tili + joululahjatilauksista

Aloitetaan nyt vaikka sillä, että tein pitkän pohdiskelun jälkeen instagramiin tilin. Lisäilen sinne muun muassa keppihevosaiheisia kuvia. Jos kiinnostaa, niin linkki profiiliini löytyy sivupalkista. Mikäli selaat blogiani puhelimella, etkä näe sivupalkkia, niin käyttäjänimeni instassa on Zaikka_08

Blogi on ollut hiljainen, koska olen tehnyt viimeaikoina tosi paljon sellaisia ompelujuttuja, joista en ole halunnut hiiskua vielä nettiin.
Rakastan muotia ja olen aina rakastanut. Jo pienenä tyttönä haaveilin, kuinka mukavaa olisi olla muotisuunnittelija ja tehdä omia mallistoja. Inspiroitua hienoista muotiväreistä ja uusista trendeistä. Se halu ei vielä tähänkään päivään mennessä ole kaikonnut mihinkään. Siksi ajattelin, että jatkossa teen ns. keppihevosmallistoja. Ideana on, että malliston kaikilla keppihevosilla ja varusteilla on samanlainen teema. Ne ovat tehty juuri tämän hetken muotivärejen ja trendejen mukaan. Mallistot sisältäisivät 5-10 keppihevosta, sekä erikseen ostettavia varusteita. Varusteisiin tehdään reilu säätövara, joten ne menevät myös muillekin, kuin vain minun tekemilleni hevosille. Itse keppihevoset myydään ilman varusteita.
Alustavasti olen suunnitellut, että mallistoja tulisi vuodessa kaksi - syksy/talvi ja kevät/kesä. En ole vielä asiasta täysin varma, voi olla että saatan joskus tehdä pienemmän malliston jonkin teeman mukaan, esimerkiksi joulun.
Piakkoin myyntiin tulevassa syksy/talvi mallistossa pääväreinä ovat petrooli, oranssi, tummanpunainen, heleä vaaleanpunainen ja tummanlila. Hevosten värityksissä on käytetty pääasiassa tummia ja kylmiä sävyjä.

Olin suunnitellut laittavani malliston myyntiin 19. päivä tätä kuuta, mutta juuri sillä viikolla minulla on myös koeviikko, joten nyt en mene täysin takuuseen tuosta päivämäärästä. Lokakuun aikana kuitenkin. Blogi menee myöskin hetkeksi kiinni tässä kuussa, kun muokkailen ulkoasusta hieman talvisemman. Infoan siitä kuitenkin hyvissä ajoin. Noh, haluatte ehkä vielä jotain maistiaisia tulevasta mallistosta? Tässä teille pieni sneak peek!

Malliston hevoset

Korvahuppuja ja neppareilla kiinnitettävä otsapanta

Kaikki kolme tilarialennusta (-25%, -15%, -5%) ovat nyt käytetty, eli seuraava tilaaja maksaa hevosesta täyden hinnan. Kaikki ennen marraskuun loppua tehdyt tilaukset ennättävät 100% varmuudella pukinkonttiin, joten jos olet ajatellut tilata minulta jouluksi hepan, se kannattaa tehdä mahdollisimman pian.
Jos myyntihevonen kiinnostaa, niin tällä hetkellä myynnissä olisi edelleen outlet hinnalla oleva Anja vuonohevonen. Myyntihevoset -osio päivitetään aina kun joku hevonen menee kaupaksi, joten ethän turhaa kysele, onko hevonen X  vielä myynnissä.

Hiljattain valmistunut andalusialaistilari suitsineen

4 kommenttia:

 1. Voisitko tehdä virkattuja korvahuppuja myyntiin? olisi ihanaa ostaa sellaisia kun osaan vain itse sormivirkata sellaisia nauhoja... :D

  minut löytää instagramissa @passionintalli , siellä paljon Svetlana kuvia!

  VastaaPoista
 2. Omg I am so excited.
  Im from finland, and its my native language so
  Im sorry for english. Anyways! My birthday just passed
  And I could not celebrate it due the fact that I was in hospital, but Im out now
  and my parents told me that I can choose my gift. I have my own hobbyhorse that I love
  So I am gonna probaply order something for her. I Wont ask for much.
  Maby a bridle and "coat" .. Excited! Keep up the Good work!
  Fan♡

  VastaaPoista
 3. Milloin mallisto tulee❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään osaa sanoa, tässä parin viikon sisällä on tullut aika paljon tilauksia jotka menevät aina etusijalle, niin malliston julkaisu on jälleen viivästynyt :/

   Poista

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.