1.1.2016

Annetaan laatikollinen kangastilkkuja

Heippa!

Nyt on uusi vuosi pyörähtänyt käyntiin. Tein ompeluhuoneessani ennen joulua siivouksen ja kasasin kaikki ylijäämätilkut yhteen laatikkoon. Aioin nakata ne ensin pois, mutta ajattelin, että jos jollain olisi tarvetta niille.

Annan siis laatikollisen (korkeus 26 cm - pituus 52 cm - leveys 29 cm) kangastilkkuja. Laatikko sisältää jos jonkinmoista tilkkua keskeneräisistä vanhoista keppareista alkaen. Tilkuista tuskin saa kasattua kokonaista kepparia, mutta esim. varusteisiin noista riittää ihan reilusti.
Laatikon voi noutaa Kemijärvi-Rovaniemi alueelta tai sitten voin postittaa sen postikuluja (7,90€) vastaan.

Tämä ei tarkoita, että möisin tai antaisin pois muita kankaitani tai ompelutarvikkeitani. Kyseessä on poikkeus, sillä olen säilönyt joitain noista tilkuista jopa seitsemän vuotta, tarkoituksenani tehdä niistä joku päivä jotain. En kuitenkaan vieläkään ole saanut aikaiseksi tehdä niistä yhtään mitään, joten ajattelin, että nyt on varmaan korkea aika hankkiutua eroon niistä :DOsa tilkuista

13 kommenttia:

 1. Voisiko varata mulle? Voisin huomenna ilmoittaa otanko kun saan varmistettua luvan. Voisin ehkä hakea Rovaniemeltä, mutta varmaan toden näköisesti postitus.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ja postin kautta ottaisin :))

   Poista
  2. Okei :) Lähetätkö osoitteesi s.postiini snefald98@gmail.com

   Poista
  3. Juu laittelen tässä illalla :D

   Poista
  4. Koska en ole saanut vieläkään osoitettasi, ja tilkkulaatikosta oli monta muutakin kiinnostunutta, päätin antaa sen eräälle toiselle.

   Poista
  5. minulleko ?

   Poista
 3. ( Olisin voinut ostaa )

  VastaaPoista
 4. Olen vasta alkanut lukea blogiasi, joten en tiedä oletko maininnut tämän jo jossain postauksessa, joten jos olet niin anteeksi, että kysyn.. Teetkö tällähetkellä tilaushevosia, kun tuossa sivupalkissa olevassa tekstissä sanot, että teet niitä, mutten löytänyt lähiaikoina tehtyä postausta aiheesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä en tee tilaushevosia, vaan keskityn myyntihevosten tekoon. Otan tilauksia vastaan taas keväämmällä :)

   Poista
 5. Millon tulee myytäviä keppareita?

  VastaaPoista

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.