16.1.2016

Infopostaus tulevista myyntihevosista ja tilareista

Vuosi on lähtenyt liikkeelle hurjaa vauhtia, en ole edes huomannut, että tammikuukin on jo puolessa välissä.

Mitä ompeluhommiin tulee, olen jo aloittanut myyntihevosten teon. Minulla on suuria suunnitelmia kevään myytävien suhteen ja ajattelin hieman paljastaa niitä jo teillekin.
Tammi/helmikuun vaihteessa tulee myyntiin 4 myyntihevosta. Hepat eivät kuulu mihinkään "mallistoon", joten niille ei välttämättä sovi nuo myynnissä olevat varusteet. Sen takia jokaisen mukaan tulee muutama varuste. Hevosten hinnat tulevat olemaan about 70€ luokkaa, yli tai alle. Kolme hevosta ovat fleecestä ja yksi velboasta.

Oikeastaan minun ei tarvitse tehdä kuin vain kolme myyntihevosta, sillä yksi kuun vaihteessa myyntiin tulevista on tilari, jota tilaaja ei maksanutkaan. Kyseessä on se pitkäharjainen suomenhevonen suurella varustepaketilla, kuvia löytyy, kun menet pari postausta taaksepäin.


Kevät/kesämallisto 2016 on myöskin teonalla, tosin vasta suunnitteluvaiheessa. Koska syksy/talvimallistosta 2015 hevoset menivät parhaiten kaupaksi, niitä tulee seuraavassa mallistossa olemaan enemmän. Teen jälleen kerran myös yksittäisiä varusteita, jotka sitten sopivat malliston hevosille, mutta en yhtä paljoa, kuin viimemallistoon.
Kevät/kesämallistossa tulee näillä näkymin olemaan 8 myyntihevosta, joiden hintaluokka on 45-70€ välillä. En ole vielä päättänyt, milloin laitan malliston myyntiin, mutta varmaankin sitten tuossa keväämmällä huhti/toukokuun aikana.

Suunnitelmissa on tehdä myös keskikesän mallisto, eli juhannuksen tienoilla julkaistava ns. sivumallisto, joka ei ole yhtä laaja, kuin kevät/kesämallisto. Malliston hevoset ja varusteet tulevat kuitenkin olemaan hieman haastavampia toteuttaa, joka myöskin tarkoittaa, että niiden hinta tulee olemaan korkeampi, kuin perusmalliston hevosilla ja varusteilla. Keskikesän mallistoon tulee 2-3 hevosta.


Tilareista on tullut muutamia kyselyitä ja ne ovat nyt tauolla. Minulta ei siis voi tilata tällä hetkellä keppihevosia tai niiden varusteita, ei edes tulevien myyntihevosten mukaan. Kuten olen jo aiemmin tainnut mainita, hinnat tulevat nousemaan aavistuksen, mutta ei kuitenkaan mitenkään huomattavasti. Hintojen nosto koskee lähinnä varusteiden hintoja, hevosten hinnat pysyvät aika samana ja tavallisen fleecestä tehdyn hevosen saa edelleen 35€ hintaan.
Kesän jälkeen minun on kuitenkin pakko nostaa hintoja hieman reilummin. Kirjoitan aiheesta postauksen sitten, kun se on ajankohtainen.

Otan tilauksia seuraavan kerran vastaan huhtikuussa, kun kevät/kesämallisto alkaa olla valmis.

Haluan vielä mainita, että posti nostaa hintoja 15.2. Postikulujen hinnat tulevat siis olemaan aavistuksen suuremmat, kuin aikaisemmin. Lisätietoja löytyy postin sivuilta.

1 kommentti:

  1. poni tyttö17/1/16 15:29

    Ihania keppihevosia :) Tosi söpöjä !

    VastaaPoista

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.