10.7.2016

Kolme uusinta tilausta & muistutus tulevasta tilariarvonnasta

Heippa!
 
Kokosin tähän postaukseen kuvia kolmesta viimeisimmästä tilauskepparista. Enää kaksi tilaria jäljellä ja sitten on aika hieman levätä ompeluhommista (tai sitten ei, mutta tästä saatte kuulla myöhemmin lisää :)).
Kesä on mennyt ihan hurjaa vauhtia, tuskin edes olen ehtinyt tajuamaan että heinäkuukin on jo pian puolessa välissä. Viime kesänä urakoin oikein kunnolla ja ompelin ihan tajuttoman määrän keppihevosia. Onneksi tämä kesä on mennyt ompeluasioiden suhteen hieman rauhallisemmissa merkeissä. Olen huomannut, etten enää stressaa niin paljoa ompeluhommista kuin ennen. Vielä viime kesänä ompelin keppareita välillä vinoon ja sain aina hieman pelätä, tuleeko kepparista suora vai ei. Sitten löysin kovan työn tuloksena ratkaisun vinouden poistamiseksi ja sen jälkeen ompeluhommat ovat tuntuneet niin paljon helpommilta ja vähemmän stressaavilta. Siksipä haluan kannustaa jokaista kokeilemaan rohkeasti eri tekniikoita, jos tuntuu siltä, että hepat eivät omasta mielestä ota onnistuakseen. Oikean tekniikan löytäminen voi viedä aikaa, mutta lupaan että se on sen arvoista :)
 
Ennen kuin mennään kolmeen uusimpaan tilariin, haluan muistuttaa pian tulevasta tilariarvonnasta. Lupailin jossain postauksessa, että kun YouTube kanavani saa 3500 tilajaa, arvon ilmaisen tilarin. Tällä hetkellä kanavalla on 3443 tilaajaa, eli enää ei pitäisi mennä kauaa. Jos Youtubekanavani ei ole entuudestaan tuttu, pääset sinne klikkaamalla tästä.
 
 

Haflingertilari, tehty fleecestä sävyssä hiekka (hiekansävyistä fleeceä ei enää saatavilla) ja harja luonnonvalkoista Novita 7 veljestä lankaa. Suitset tummanruskeaa tekonahkaa (tummanruskeaa tekonahkaa ei toistaiseksi saatavilla) ja otsapannassa & turpahihnassa pieniä kullansävyisiä strasseja
 

Suomenhevostilari, tehty beigestä velboasta (beigeä velboaa ei enää saatavilla) ja harja luonnonvalkeaa mohairia. Suitset tummanruskeaa tekonahkaa (tummanruskeaa tekonahkaa ei toistaiseksi saatavilla) ja otsapannassa 1 rivi luonnonvalkoisia mattapintaisia strasseja. Kuolaimena kolmipala.


Vaaleanharmaa tilarikeppari, jonka harja on luonnonvalkeaa mohairia. Suitset ruskeaa nahkaa ja otsapannassa kaksi riviä pinkkejä strasseja. Loimi vettähylkivää turkoosia kangasta, edessä kaksi solkikiinnitystä. Musta lyhyt hivutussuoja nahasta, sisäpinnalla pinkki fleecepehmuste (pinkkiä fleeceä ei enää saatavilla)
 
9 kommenttia:

 1. saako siis tilarin ilmaiseksi

  VastaaPoista
 2. eiku siis saako sil mitä haluaa siis erikoiskankaita pitkää harjaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietty siinä tulee jonkinlaisia rajoituksia olemaan, ihan vain senkin takia, ettei arvonnan voittaja päätä tilata mitään 300€ arvoista kepparia kaikilla mahdollisilla erikoisuuksilla :D

   Poista
  2. saako jonkinäköisiä erikoisjuttui esim kankaan ja tummennokset

   Poista
 3. Anonyymi3/8/16 20:27

  Teet tosi nättejä hevosia! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoja hevosia! mut mietin et missä oli se arvonta tai oliks ees sitä, mut ei mitään muuta ku et haluaisin vaan tietää.:)

  VastaaPoista
 5. Tosi hienoja hevosia! mut mietin et missä oli se arvonta tai oliks ees sitä, mut ei mitään muuta ku et halusin vaan tietää.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Arvonta on pidetty youtubekanavallani pari viikkoa sitten ja siihen on ollut mahdollista osallistua vain youtuben kautta, jonka takia en ole ilmoitellut siitä tänne sen kummemmin

   Poista

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.