6.8.2012

Esittely + estetunti Rikulla

Terve kaikki :) Monella olen keppihevosblogin nähnyt ja hieman naureskellut koko idealle, mutta jostain syystä päätin itsekkin kokeilla tätä. Olen 14 -vuotias tyttö Kemijärveltä ja harrastuksiini kuuluu esim. nämä keppohevoset, joista blogissani kirjoitan. Kaikille teille tiedoksi, joiden mielestä keppihevoset ovat lapsellisia: olkaa hyvä ja häipykää sivuiltani! Tämä on minun blogini ja kirjoitan täällä mitä huvittaa, eikä tätä ole pakko lukea.
Keppihevostallini sivulle pääset TÄSTÄ ja sieltä voit lukea tarkemmin tallin toiminnasta, hevosista tiloista yms.
Tältä päivältä ei kuvia ole, kun keksin tämän idean vasta nyt, mutta jatkossa lupaan lisätä väh. 2 kuvaa per postaus.

Tänään hyppäsimme Rikun kanssa esteitä ratana. Koko päivän oli satanut vettä ja ukkostanut, mutta pääsin kuitenkin jossain vaiheessa ratsastamaan. Riku oli alkutunnista hieman tahmea, eikä ollenkaan kuulolla, mutta muutaman nopean siirtymisen ja puolipidätteiden ansiosta se suostui kuuntelemaan. Eka aloitettiin hyppäämällä 40 cm pystyä, jolla Riku pari kertaa kielsi, mutta se oli täysin minun syytäni, sillä lähestyminen oli niin huono. Seuraavaksi tulimme 50 cm pystylle, johon Riku vaati suoran lähestymisen, että olisi hypännyt sen ja eteenkin oikeaan kierrokseen este tuntui tosi vaikealta. Sitten meillä oli pieni kolmoissarja (n. 30 cm), jonka Riku meni hyvin ilman kyttäämistä. Tosin välit tuntuivat reippaammassa tempossa turhan lyhyiltä ja sen seurauksena yksi kielto, mutta hyvältä se muuten tuntui. Lisäksi meillä oli okseri (n. 40 cm), joka ei tuottanut ongelmia. Hypättiin pari kertaa rata kokonaan läpi. Mielestäni tiet olivat hieman huonot ja sen takia aika ei ollut mikään ihan paras, mutta Rikun kanssa meillä on muutenkin ollut tosi pitkä tauko esteistä. Lopputunnista hypättiin sitten hieman korkeutta n. 65 cm päästiin ja vaikka Riku olisi isompia päässytkin, en lähtenyt enään hulluttelemaan, sillä kenttä oli turhan liukas. Hypättiin vielä pari pikkuestettä ja otettiin loppukäynnit. Muita hevosia en enään lähtenyt liikuttelemaan, sillä kello oli jo niin paljon, kun Rikun kanssa takaisin tallille saavuimme.

Islalle sain tänään tehtyä kankikuolaimet ja huomenna aloitan sitten suitsia + huomenna ei sääennusteen mukaan pitäisi sataa vettä, joten liikutan myös pari hevosta (ja muistan ottaa kuvia).

1 kommentti:

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.