10.8.2012

Kahden päivän kuulumiset

8.8.2012
Alilla hyppäri! Jo tallissa Ali tuntui mukavan virkeältä ja halukkaalta kun varustin sitä. Kentälle päästessä se ryntäili ja odotti selvästi innolla alkavaa hyppytuntia. Otettiin eka 50 cm pystyä. Ali hieman kyttäili valkoisia sankoja (Alihan pelkää muureja), mutta hyppeli kuitenkin ihan kivasti yli, paria kieltoa lukuunottamatta. Seuraavaksi lähdettiin hyppäämään kaksois-sarjaa, jossa oli n. 4 metrin väli. Este A oli 65 cm ja B 60 cm. A meni ihan hyvin, mutta lähestyminen B:lle ei tuntunut onnistuvan, sillä aina tulimme liian lähelle. Saattoi toki johtua myös hitaasta temposta, sillä heti kun lisäsimme vauhtia, niin B:kin meni hyvin. Tunnin lopuksi nostin yhden esteen 70 cm ja testasin, mitä mieltä Ali siitä olisi. Ali kielsi sen kerran, mutta toisella kerralla hyppäsi upeasti. Hypättiin se 70 cm sitten pari kertaa onnistuneesti ja lähdettiin jäähdyttelyyn + mentiin sitten talliin. Ali sai päälleen söpön oranssin tallitoppiksen, josta se ei tosin pitänyt tippaakaan :''(
Kello oli jo paljon, mutta halusin ehdottomasti vielä "kokeilla" Boolia. Laitoin Boolille Alin suitset (jotka olivat liian pienet, mutta menivät kuitenkin) ja lähdettiin kentällä pyörimään. Boolilla oli koko ajan menohaluja ja se ei millään olisi halunnut mennä alkuverkkoja. Saatiin kuitenkin verkat mentyä ja kokeiltiin sitten hypätä 40 cm pysty, joka oli kentälle jäänyt viimetunnilta. Hetken ehdin jo epäillä, että Booli vain ryntäisi esteen läpi tai sitten tekisi kamalan loikan ja minä tippuisin satulasta. Niin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan Booli hyppäsi hyvin, tosin hieman hätäisesti. Hypättiin este samalla tyylillä pari kertaa ja lähettiin sitten laukkailemaan. Annoin Boolin aina mahdollisuuksien mukaan revitellä täysiä ja sitä ori tosiaan tekikin. Kunnon laukkarevittelyiden jälkeen otettiin loppuverkat, vein Boolin talliin ja loimitin sen.

9.8.2012
Tänään alkoi tosiaan tuo koulu, joten ihan iskukunnossa en ollut vähäisten yöunien takia, mutta sain kuitenkin yhden ponin jollain lailla liikautetuksi. Laura oli tämä onnekas uhrini! Meillä oli hyppäri (jos ihmettelet, miksi hyppään joka päivä esteitä, niin lue eteenpäin. Siellä se selviää) ja me hypättiin 50 cm rata pari kertaa. Laura oli jo alusta alkaen hieman kankea ja hyppäsi kuin joku romuluinen shire. Päätimme lopettaa heti kun rata meni virheittä läpi, joten kovin kauan en ehtinyt ratsastaa.

Me mennään kisoihin!

8.9.2012 järjestetään oulussa yhdet kisat ja me ollaan tietty menossa sinne ja siitä johtuu tämä lähes jakuva hyppääminen.

30-40 cm
Zaikka - Red Blood KRW
e_etzu - Look At Me
e_etzu - ST Windy Jumpper

40-50 cm
Zaikka - ST Alidaar
e_etzu - Look At Me
e_etzu - ST Windy Jumpper50-60 cm
Zaikka - W.M Escape Of Island
Zaikka - ST Alidaar
e_etzu - Vanessa
e_etzu - ST Windy Jumpper

60-80 cm
Zaikka - W.M Escape Of Island
e_etzu - ST Windy Jumpper

Laukka 30m
Zaikka - Red Blood KRW
Ali hyppytunnin jälkeen (oikee kultapoika!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.