14.8.2012

Isompia pomppuja + maastoesteitä

e_etzu tuli tänään tänne Snefaldiin ja alettiin harjoitteleen niihin estekisoihin. Eka meillä oli Booli ja Laura joiden kanssa mentiin maastoon hyppäämään. Booli oli omaan tuttuun tapaansa hurjalla päällä, eikä käynti tuntunut olevan alkutunnista se meidän juttu. Laura löntysteli viileään tapaansa, eikä juurikaan reagoinut edes vastaan tuleviin autoihin. Kun pääsimme maastoeste aukiolle, lähettiin hyppäämään eka puomin yli. Se onnistui ihan ok:sti kummaltakin. Sitten tehtiin pidempivälinen 50 cm sarja ja toinen sarja n. 40 cm hieman lyhyemmällä välillä. Booli kyttäili hieman ja kielsikin pari kertaa, mutta hyvin suostui hyppäämään, tosin hieman kankeasti, iso täysiverinen kun on. Laurakin kielsi pari kertaa ja oli laiskalla päällä tavalliseen tapaansa. Tehtiin vielä lyhyt maastoesterata ja hypättiin se pari kertaa ongelmitta. Myös Booli meni lopputunnista radan nätisti, ilman hätäilyä, vaikka "hautaa" ja punaista penkkiä se hieman kyttäsi. Kun oltiin hypätty radat, lähdettiin kotitallia kohti!

Boolin outo hyppytyyli


Ponienergiaa!

Laura hyppäämässä hautaan


Booli hyppäämässä hautaan hieman säikähtäneen näköisenä


Seuraavaksi meillä oli vuorossa Ali ja Vanessa + 60 cm hyppäri nurtsikentällä. Ali puhkui intoa ja olisi vain halunnut mennä, mutta koska Vanessa (Alin ihastus) oli samalla tunnilla, Ali näki parhaaksi käyttäytyä kuin herrasmies. Pari kieltoa ja pudotusta tuli meidän osalta sarjalla ja 70 cm yksittäisellä, mutta ei valittamista verrattuna vuoden takaisiin hyppäreihin...niistä emme taida puhua! Vanessa väsyi turhan nopeasti ja kolisteli useampaan otteeseen puomia. Tammalla on aivan selvästi huono kunto ja sille on ehdottoman pakko tehdä jotain ennen kisoja! Muutenhan Vanessa kyllä olisi kiva kaveri myös aluetason estekorkeuksille.

Vanessan väliaikaissuitset

Ali punomassa juonia

Kultapoika
Tyylillä yli!

Vanessa tunnin jälkeen

Next: Winny & Isla! Kummatkin tänään niin omassa elementissään! Alkutunnista käytiin järvellä kahlailemassa Winny vähemmän innoissaan ja Isla hieman enemmän innoissaan. Järveltä suunnattiin estekentälle ja lähdettiin hyppäämänn 40 cm pystyä. Isla oli alkutunnista tahmea ja hyppäsi aivan kamalalla tyylillä! Onneksi jo puomin noustessa 60 cm alkoi hieman innostusta löytymään myös Islasta ja rata oli tytölle liian helppo. Nostettiin yksi pysty 70 cm ja lähdettiin harjoittelemaan sitä. Winny ja e_etzu harjoittelivat kaksoissarjaa eri väleillä + ponnistuspuomilla. Winny kaatui pari(kymmentä) kertaa, mutta e_etzu ei luovuttanut ja lopputunnista kaksikko hyppäsi kaksoissarjan 60 ja 70 cm + pystyn 80 cm.
Niin, ja kyllähän mekin Islan kanssa päästiin 75 cm useampaan kertaan, kun kunnolla yritettiin ;) Vielä on pitkä matka edessä kohti täydellisyyttä, mutta joka hyppykerta me lähestymme sitä yhä enemmän ja enemmän...
TÄSTÄ LINKISTÄ PÄÄSET KATSOMAAN VIDEON WINNYN JA ISLAN TUNNISTA!
Videossa myös Alin ja Vanessan radat!

Loppukevennys :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.