8.8.2012

Onnistunut päivä (sisältää videon + monta kuvaa)

Huhhuh, tänään ehti tapahtua niin paljon, etteen tiedä mistä aloittaisin...:)
No, e_etzu tuli tänään avuksi liikuttamaan keppareita ja lähdettiin ensin rantakentällä vääntämään koulua. e_etzulla oli Wisbell ja minulla Rival. Rivalin kanssa meni ihan kivasti, tosin tamman keskittyminen alkoi jälleen loppua kohden hiipua ja laukanvaihdot olivat kerrassaan tuskaisia ja itse laukka oli etupainoista. Kyllä Rival kuitenkin alkutunnista meni kivasti raviharjotukset ja mentiin myös hieman kootumpaa ravia. Niin ja laukanvaihdot ovat Rivalilla sellaisia pomppuja, että tulipas sieltä selästä kerran tiputtuakin. Meillä oli tänään apuna kaulanpidentäjä, mutta se ei tunnu auttavan Rivalin vastusteluun ja oikomiseen ja siksippäs olisi tarkoitus hankkia fullcheekit ja suitset, joista löytyy alaturpahihna.
Wisbel oli jälleen oma itsensä = täysiautomaatti ja e_etzu pääsikin helpolla. Wisbelillä oli tänään palauttava koulu.
Tunnin jälkeen otettiin Leimu ja Laura. e_etzu meni Lauralla ja minä Leimulla. Tarkoituksena oli lähteä maastoon. Laura näytti kyttäilevän jokaista ruohotupsua, joka vastaan tuli, mutta onneksi Leimulla ei ollut aikomustakaan seurata Lauran tyhmiä temppuja. Mitäpäs minä turhaa selitän mitä maastolenkillä tapahtui, sillä näistä kuvista näette kaiken:

Laura näki ruohotupsun

Laura pusikossa
Iso hyppy, pieni poni
Laura löysi jälleen ruokaa...

KieltoMitäs tällä pikkuponilla on mielessään?


Mustikkavarkaissa

e_etzu päätti kiivetä puuhun


Niin ja tippuihan se e_etzukin Lauralta laukkasuoralla xD

Maaston jälkeen oli jälleen vuorossa koulua. e_etzu meni Reinolla palauttavan koulun ja minä Nekhyrillä koottuja askel-lajeja. Nekhyr oli koko tunnun epätavallisen hyvin kuulolla ja meni nätisti kootusti siihen saakka, kunnes kompastui ja alkoi ontumaan. Ärsyttävää, sillä tamma oli jo niin hyvässä kunnossa ja nyt jälleen olisi loman paikka -.- Reinolla ja e_etzulla meni sentään vähän paremmin.


Koottua ravia

Ihana kouluheppani!
Tämän jälkeen otettiin Isla ja Heidi. Minä menin Islalla ja e_etzu Heidillä. Meillä oli vuorossa esteitä. Isla oli hyvin kuulolla koko tunnin ja pudotti esteen vain kolme kertaa, sekä kielsi vain kaksi kertaa (syynä huono lähestyminen). Heidillä ja e_etzullakin meni ihan ok:sti, tosin kummatkin väsyivät lopputunnista niin paljon, etteivät enään sarjaa jaksaneet virheittä selvittää.
TÄSTÄ PÄÄSET KATSOMAAN VIDEON HYPPYTUNNISTA


Heidi innostuu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.