19.12.2014

Infoa muuttuvista hinnoista sekä tulevista alennuksista

Hei vain!
Myynnissä on enää 2 hevosta, sillä Hapis, Neito ja Rony on jo myyty. Päivitin viimein myös tuon "Myydyt hevoset" osion ajantasalle.
Joulun jälkeenhän tunnetusti alkaa alennusmyynnit. Kaikki 25.12-31.12 aikavälillä myyntiin tulevat tai myynnissä olevat keppihevoset tulevat lähtemään pilkkahintaan, joten pysykäähän kuulolla! 1.1 hinnat palautuvat normaaleiksi, joten ole nopea. Alennus ei koske tilaushevosia.

En ole vielä varma asiasta, mutta harkitsen tekeväni varta vasten pari tiedotonta myyntiin tuota joulun jälkeen olevaa alennusta varten. Toisaalta haluaisin keskittyä pelkästään siihen seuraavaan viiden ryhmään, mutta jotenkin vaan ajatus parin tiedottoman tekemisestä kiehtoisi.

Tilarista haaveileville tiedoksi, että tilaushevosten hinnat tulevat nousemaan 1.1 hieman, eli nyt jos koskaan on hyvä aika tilata. Vuodenvaihteen jälkeen myös kangasvalikoimat päivittyvät.

Hintojen nousu johtuu siitä, ettei minulle yksinkertaisesti jää juuri mitään käteen. Tein hieman laskelmia.
Perushevosen hinta on 20€ ja minulta menee sellaisen tekoon suurinpiirtein 5 tuntia.
- Kangas n. 3€
- Harjalanka n. 2€
- Postitus 7,60€

Käteen jää siis 7,40€ ja kun se jaetaan viiteen osaan, jää pyöristettynä 1,50€, joka siis on tuntipalkkani. Se on todella vähän ja sen takia olen tullut siihen lopputulokseen, että hintoja on nostettava hieman, tai muuten tämä homma ei vaan kannata
Ompelupöytäni nykyään...onhan se aika pieni verrattuna siihen edelliseen

Minun ei ole koskaan tarvinut vaihtaa ompelukoneeseeni neulaa, vaikka se on ollut jo useamman vuoden aktiivisessa käytössä. Nyt oli kuitenkin ihan pakko, kun neula näytti jo tuolta.

Suomenhevosen kaavan piirtelyä

Korva-armeija
Uusia kangashankintoja. Kännykän kamera "hieman" väärentää värejä, mutta kolme ylimpänä olevaa kangasta ovat fleecejä - tummanruskea, vaaleanharmaa, sekä keskiruskea. Fleecejen alla on kullanruskeaa tekoturkista, sekä viimeisenä Minkyä kahdessa eri ruskean sävyssä.

4 kommenttia:

 1. Ehtiikö se vuonis alennusajalle? :o -toiveikas-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä osaa sanoa, sillä minulla on nyt ollut tapana, että laitan aina tuolta listalta ne kaikki viisi kerralla myyntiin, joten minun pitäisi saada valmiiksi vuoniksen lisäksi myös lipizza, connemara, hollanninpv ja se ranskanravuri. Yritän kyllä parhaani mukaan saada ne valmiiksi tämän vuoden loppuun mennessä, mutta en pysty valitettavasti lupaamaan, koska minulla on kädet täynnä hommia jo muutenkin.

   Poista
 2. Ehtiikö viä tilata ennen hinroyen nousua siia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä valitettavasti ehdi enää, kun olen jo päivittänyt nuo uudet hinnat tuonne tilaisivulle.

   Poista

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.