30.12.2014

Tilaushevoset osio päivitetty + infopostaus (jälleen)

Moikka,

Tilaushevosia käsittelevä osio on nyt päivitetty valmiiksi ensi vuotta varten. Sieltä löytyy uudet kangasvalikoimat kuin myös hinnat. Jo tilatut hevoset teen tämän vuoden hinnoin, mutta jatkossa perin tuonne Tilaushevoset -osioon merkityt hinnat.
Ensivuodesta lähtien kaikki hevoset lähetetään postipakettina ja postikulut eivät sisälly hevosten hintoihin.

Sain pari tilausta tässä tämän vuoden loppupuolella ja tilaushevoset menevät aina myytävien edelle, joten teen ne ensin ja jatkan vasta sitten myytävien parissa. Viimepostauksessa mainitsin, että tekisin pari hevosta varta vasten myyntii joulun jälkeisiin alennuksiin. En saa niitä enää täksi vuodeksi valmiiksi, mutta vaikka ne tulevatkin nyt hieman myöhemmin myyntiin, alennan niiden hintoja silti normihevosiin nähden.

Kuvassa kesällä 2014 myynnissä ollut arabitamma. Hevonen, jonka rotuleima osuu kohdalleen hyvin ja joka miellyttää jopa minun omaa silmääni.
 
Tämä ei periaatteessa tänne blogiin kuulu, mutta haluan antaa hieman vinkkiä, jos täällä perällä asut :) Tekemiäni keppihevosia saattaa tulla ensivuonna myyntiin erään ravintolan kauppapuolelle. Hepat myydään täytettynä ja keppiin kiinnitettyinä, sekä niiden mukaan tulee myös suitset.

2 kommenttia:

  1. Eli vuonis ei ehtinyt alennukselle. Möh :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei kyllä valitettavasti, koska noita ompelutöitä on hieman kertynyt ja haluan kuitenkin jossain vaiheessa pitää jonkinlaista lomaakin tuosta ompelemisesta.

      Poista

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.