25.12.2014

Kingin hintaa laskettu!


Heippa!

Toivottavasti jokainen teistä vietti mukavan Joulun. Nyt on kuitenkin aika pikkuhiljaa palailla takaisin arkeen. Joulualet alkaa ja sen kunniaksi Kingin hinta on 1.1 asti vain 60 € (alkuperäinen hinta on 90 €). Muut myynnissä olevat olenkin jo saanut myytyä.

Seuraava mahdollinen postituspäivä on ensiviikon maanantai (29. pv), ennen sitä paketit eivät liiku täältä mihinkään.
Huomenna pidän pienen ompelumaratonin ja tarkoitus on ommella 4 keppihevosta kasaan + jatkaa noita jo kasaan ommeltuja. Ennen uutta vuotta on siis tulossa 2 tiedotonta hevosta myyntiin hieman halvempaan hintaan. Tarkempaa infoa hinnoista tulossa myöhemmin.

Olen pahoillani kun postauksesta tuli näin lyhyt. Sain joululahjaksi uuden koneen ja tämän näppäimistöllä on mielestäni todella vaikea kirjoittaa. Tai sitten se on vain totuttelu kysymys :)

5 kommenttia:

 1. Lähteekö Lumienkelikin postiin ensiviikon maanantaina?
  T. sen ostaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, maanantaina (29. pv), sillä posti kulkee ainakin tällä päin seuraavan kerran vasta silloin.

   Poista
  2. Kiva juttu! :D

   Poista
 2. Lähteekö minun tilarini Golden rivalin sukulainen:D postiin maanantaina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä valitettavasti usko, että saisin sitä maanantaiksi valmiiksi, mutta ensi viikon alkupuolella kuitenkin. Lisäksi rahojen näkymiseen tililläni voi mennä pari arkipäivää, jos tilisi on erissä pankkiryhmässä.
   Tilari voidaan lähettää myös postiennakolla, jolloin se olisi aiemmin perillä (eli laitan sen heti valmistuttuaan postiin ja maksatte sen silloin kun haette sen postista, mutta silloin hintaan lisättäisiin vielä postiennakkomaksu).

   Poista

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.