6.12.2014

Lista ennen joulua myyntiin tulevista keppareista (+maistiaisia)

Heippa,

Nyt olen pitänyt hieman hiljaiseloa täällä blogin puolella, mutta silti on tullut ihan hirveästi ommeltua. Tuntuu, etten iltaisin enää muuta teekkään kuin koulutöitä ja keppihevosia.
Olen päässyt ompelemaan tässä myös kaksi tilaushevosta. Niitä on ollut kieltämättä aika mielenkiintoista toteuttaa, kun kerrankin on selkeä visio siitä, millainen hevosen pitäisi olla.

Sunnuntaina (tai maanantaina, riippuu miten ehdin) on tulossa myyntiin 5 keppihevosta. Joukossa on kaksi, jotka jo ennestään tiedättekin, mutta myös kolme uutta.

 Tässä ensimmäisessä kuvassa ovat ne 3 uutta hevosta. Etimmäinen on nimeltään Rony II, keskimmäinen Suomineito ja takana oleva Lumienkeli. Kaikille kolmelle on tiedot jo keksitty, mutta laitan ne tänne silloin kun teen ne myynti-ilmoitukset. Jokaisen mukaan tulee varusteita. 


 Tämä hevonen varusteineen on jo aiemmin ollut myynnissä, mutta ei mennyt kaupaksi. Nyt yritetään uudelleen


Tästäkin hevosesta olette nähneet täällä blogin puolella kuvia. Kuvassa ko. hevosen mukaan tulevat suitset ja taustalla näkyy itse hevonen...;)

Olen myös saanut aikaiseksi jatkaa sitä varustevinkki sarjaa, jonka kesällä aloitin. Seuraavan jakson on tarkoitus tulla ennen joulua.
Blogin ulkoasua pitäisi myös muuttaa hieman talvisemmaksi, mutta onhan tässä vielä aikaa + se syyslomaksi lupaamani varustepostaus on edelleen toteuttamatta. En taida luvata enää mitään :D

Seuraavat 5 keppihevosta on tarkoitus saada vielä ennen joulua valmiiksi ja myyntiin. Kenenkään joululahjaksi ne eivät varmaan enää ehdi, mutta myöhäiseksi sellaiseksi kylläkin. Tässä vielä lista niistä kaikista viidestä:

1.  Ranskanravuri
- Turparemmittömät suitset

2. Connemara
- Kankisuitset

3. Hollanninpv
- Meksikolaiset suitset
- Tarhariimu
- Riimunnaru
- Fleeceloimi

4. Lipizza
- Kankisuitset
- Ulkoloimi
- Nahkariimu
- Riimunnaru

5. Vuonohevonen
- Aachensuitset
- Kankisuitset
- Tarhariimu
- Riimunnaru

7 kommenttia:

 1. Jesjes 8D -hyppelee ympäriinsä-

  VastaaPoista
 2. Heippa olisi kiva saada lisää kuvia noista kahdesta myytävästä :) Friisiläisestä löysinkin mutta tuosta toisesta en :) onkos muita myynnissä tällähetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. guaggo.rautiainen(at)gmail.com

   Poista
  2. Kuten postauksessa lukeekin, varsinaisen myynti-ilmoituksen piti tulla maanantaina. Ajattelin tällä kertaa tehdä myös myyntivideon, mutta videon lataamisessa on ilmennyt ongelmia hitaan nettiyhteyden vuoksi, niinpä myynti-ilmoituksen myöhästyvät nyt hieman luvatusta ajankohdasta.
   Kaikki 5 postauksessa olevaa hevosta ovat siis tulossa myyntiin, kunhan saan videon ladattua. Laitan niistä kuvia tänne blogiin sitten uuden postauksen merkeissä :)

   Poista
  3. Oisin vähän kiinnostunut tuosta hollantilaisesta?!

   Poista

Luethan postauksen ennen kysymistä? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita.
Myynnissä olevat keppihevoset löytyvät blogin oikealla puolella olevasta sivupalkista "Myytävät" tekstin alta. Mitkään muut keppihevoset eivät ole myynnissä.